ÄR DU DEN VI SÖKER ?

Comfort Installationsgruppen är ett företag i tillväxt med gott renommé hos våra uppdragsgivare, som är både privatpersoner, företag och entreprenader.

Företagets framgång bygger på stor yrkeskunnighet, flexibilitet och prestigelöshet. Vårt kvalitativa genomförande ger trygga kunder och är en av våra viktigaste konkurrensfördelar. För att kunna motsvara alla förväntningar har vi en organisation med korta beslutsvägar, stort enskilt ansvar, stark teamkänsla och ett öppet prestigelöst arbetsklimat.

Vi består av fyra enheter placerade i Kungshamn, Lysekil, Henån och Uddevalla/Torp, där vi har 30 montörer, 4 butiker och kontor, totalt ca 40 anställda. Nu behöver vi förstärka organisationen med fler servicemontörer i Kungshamn och Uddevalla, då vi växer både på privat och entreprenadmarknaden.

DU ÄR VIKTIG FÖR OSS OCH VÅRA KUNDER

Du har en viktig roll hos oss när du utför våra kunduppdrag. Det medför att ansvarskänsla och en positiv attityd är nödvändigt.  När det hettar till kommer din erfarenhet till sin rätt genom att du lugnt och metodiskt arbetar vidare utan att ge avkall på din noggrannhet. Kort och gott, vi vill ha goda , pålitliga arbetskamrater.

DITT ARBETE

Du kommer att självständigt utföra service och reparationer avseende rörläggeri.
Din tjänst är i första hand placerad i Kungshamn eller Uddevalla, men med flexibilitet mellan enheterna.

DIN PERSON

Du är servicemedveten, utåtriktad och självgående. Stresstålighet, noggrannhet och personligt ansvar för både dina egna och teamets arbetsuppgifter är andra viktiga egenskaper för att fungera i våra arbetsteam. Vi ser gärna kvinnliga sökanden då vårt mål är att vara ett så ickesegregerat företag
som möjligt. Idag är vi ca 20% kvinnliga anställda.

DIN BAKGRUND

Du har jobbat minst 5år som rörläggare med serviceinriktning. Du kan jobbet och har god erfarenhet från vår bransch. VVS-certifikat och nödvändiga branschutbildningar har du givetvis. Har du gascertifikat samt svetskompetens är det meriterande men inget krav. Jobbet förutsätter B-körkort och datorvana.

VILL DU VETA MER?

Känner du igen dej i beskrivningen och tycker det låter utmanande och vill veta mer så ring  Peter Karlsson 0523-459317 eller maila ansökan och CV  peter@comfortkungshamn.se

KUNGSHAMN

Dinglevägen 54

456 31 KUNGSHAMN

Telefon: 010-45 20 840

E-post: info@instgruppen.se

HENÅN

Företagsvägen 5

473 31 HENÅN

Telefon: 010-45 20 840

E-post: info@instgruppen.se

LYSEKIL

Landsvägsgatan 24

453 35 LYSEKIL

Telefon: 010-45 20 840

E-post: info@instgruppen.se

UDDEVALLA

Almåsvägen 2

UDDEVALLA

Telefon: 010-45 20 840

E-post: info@instgruppen.se

Instagram

SOS Barnbyar Sverige

Missing People

Kimsoft Media AB
Mobilmenu
Mobilmenu
Hem
Inspiration
Färdigt badrum
Installation
Värme & Energi
Trygghet & kontroll
Entreprenad
Referenser
Badrum
Jobba hos oss
Kontakt
Uddevalla
Kungshamn
Henån
Lysekil